Har haft en bloggpaus. Inte för att inläggen duggar tätt men mycket tid med nära och kära har resulterat att de är fullt uppdaterade.

Sitter nu halvdöd i soffan efter ett pass på Friskis&Svettis. Gick på ett medelpass och tänkte det kan bli jobbigt men inte SÅ jobbigt. Ännu jobbigare är att se alla hurtiga gummor och gubbar ta sig igenom passet med ett leende på läpparna medan jag snarare grimaserade mig igenom det.

Som alla andra den här tid på året så är det massa nyårslöften som ska infrias. Det var fullt i salen men det lär tunnas ut de närmsta veckorna men hoppas jag lyckas hålla modet uppe. Vår försenade bröllopsresa (och bröllopspresent av finaste maken) till Alcudia i maj är min motivation och målbilden är en trimmad tjej i bikini, hoppas bara det är jag... Här ska vi bo.

Julen i norr var supermysig. Rätt så lugnt och inte en massa flängande utan kvalitetstid med familjen. Känner inte samma panik över att träffa allt och alla då jag är uppe nu sen Tuva kom till världen. Folk vet jag är hemma så de får gärna ringa om de vill träffa oss, känner inte längre det är bara mitt "ansvar" att styra upp träffar hela tiden.

Nyår firades här hemma med Tuvas kompis Tone och hennes föräldrar. Hade supertrevligt och tjejerna skötte sig exemplariskt bortsett från att Tuva vaknade 23:55 och ville hänga med ut och titta på raketerna men det gick superbra, hon blev inte rädd alls utan tittade nyfiket på.

I fredags lämnade vi Tuva hos farmor och farfar och hade 24 h barnfritt. Var inte orolig att det inte skulle gå bra men första gången vi båda skulle vara från henne ett dygn så det var lite pirrigt. Vi gick på bio (Tinker, tailor, soldier, spy) helt ok, lite seg men bra. Sen middag på O´learys som öppnat i Vällingby. Trevligt få sitta i lugn och ro och bara vara jag och Eddie. Vaknade till lite under natten för att inse att hon sover ju inte hemma och somnade om och som vi sov. Välbehövligt! När vi hämtade henne var det ju inte som om hon kastade sig runt halsen på oss  direkt som vi gjorde på henne. Hon hade så trevligt så hon saknade nog knappt oss :) Tack farmor och farfar!!



Våran privata takterass med jacuzzi är målbilden då träningen känns tung
(Bilden lånad av http://www.ving.se/spanien/alcudia/viva-bahia/boende)