Nja, det kanske är att ta i men jag tog mig ut på min löpartur i alla fall så ett steg närmare en maraton (om jag nu skulle vara så dum och anmäla mig till en sån någon gång). Det var riktigt härligt att springa iaf, ja eller snarare lunka. Gick ändå hyfsat med tanke på att jag inte sprungit på 9-10 månader. Grymt skönt nu såhär på kvällskvisten då man är nyduschad och nyäten. Hoppas Tuva ger mig tillfälle att somna som en stock som jag känner jag skulle kunna göra nu. Jag vill alltid ha musik då jag springer då jag hatar att höra mina egna (mycket ansträngda) andetag. Dammade av min gamla MP3-spelare (jag vet, sååå 2007) men den skötte sig inte riktigt trots nytt batteri dagen till ära. Då musiken dog halvvägs så dog jag också så det blir att se till att ha något mer pålitligare till nästa gång, för det blir det, gärna så snart som möjligt.

Funderar på att köpa dessa skor eller någon liknande modell med samma funktion att ha på alla kommande barnvagnspromenader. Någon som har provat eller känner någon som har? Hjälper dem eller är det bara "bluff & båg"?

Kan tillägga att vi lyckades fylla halva tallriken med grönsaker till dagens middag som bestod av lasagne. Oj så gott det var. Nu ska jag frossa i lite satsumas som jag till min stora förtjusning hittade på Coop idag. Köpte 2 kg så det räcker väl förhoppningsvis tills imorgon :) Min enda gravidcravings jag hade var just satsumas men jag kan försäkra er om att jag inte är gravid igen, haha.

Nu ska jag amma lillan som idag ska få något annat för omväxlingsskull tack vare löprundan, nämligen milkshake!!