Vaknade med ett ganska tungt huvud efter gårdagens julfest. Blev mycket dans och vin men det var en sån trevlig kväll så det var värt va lite sliten idag. Det var nog den bästa julfest jag varit på. Jättebra ordnat, god mat, bra underhållning, roliga tal och fri bar ;) Vi var på Fotografiska och hela 250 pers från Sthlm-kontoret var där så det var fullt ös. Har så himla fina kollegor och vänner som jag är såååå tacksam över att jag har träffat! 

Jag och Tuva har haft kvalitetstid då Eddie är inne i stan med några kompisar. Kan bara sitta och titta på vår fantastiska unge och vara så tacksam att hon är vår. Det händer så himla mycket nu och hon är vekligen en egen liten individ med egen vilja (en stark sådan och jag får ofta höra det är mamma arv) ;) Hon är så himla glad och lätt att ha och göra med så vi ska inte klaga men när det gäller hennes sömn så finns det lite att önska. Hon får för sig att vakna efter en timme eller två för att sen vara vaken en timme eller två. Förhoppningsvis går det över snart.

Imorgon är det lilla julafton hos svärföräldrarna. Tuva ska få lite julklappar så vi slipper släpa dem till Piteå. Två julklappar till Eddie som jag har beställt har inte kommit ännu så han får dem någon annan dag. Nu har Tuva äntligen somnat (om) så jag ska nog göra en tidig kväll då det inte blev så många timmars sömn inatt.

Kram på er och god jul om jag inte skriver något mer innan vi åker norröver på onsdag. Är inte jättefrekvent att uppdatera bloggen men tiden räcker inte riktigt till då det är full rulle på Tuva hela dagarna OCH kvällarna.