Nu har vi landat hemma i Stockholm efter nästan en vecka hemma i Piteå! Ja, det kan bli förvirrande med alla "hem" men det är precis så det känns. Fast jag har bott i kungliga huvudstaden i 5 år så är Piteå och mammas gata för alltid HEM! Flygresan gick bra, lite otålig då Tuva var tvungen vara fastspänd vid start och landing men annars gick det finfint!

Hade fantastiska dagar i norr utan stress. Inget flängande utan kvalitetstid med familj och vänner. Superkul träffa Maria med sin Fanny och Anna med sin Nelly! Vad hände? Nyss var vi själva "barn" känns det som och med allt som hör där till och nu är vi föräldrar och gifta. Det fantastiska är att då man träffas känns det precis som om man nyss setts och är samma person, men nu med en twist :)

Kul komma hem och träffa Lisa och Tone igen! Vi har varit på öppna förskolan och hunnit med en liten shoppingrunda. Igår var jag och Eddie och kollade våra födelsemärken. Något jag tänkt på sååå länge men akdrig tagit tag i det. Med tanke på mamma så kände jag att jag ville kolla upp det och det var sååå skönt ha det gjort. Ingen av oss hade några oroväckande märken men fick en remiss för att ta bort några i förebyggande syfte. På tal om att ta bort någo så opereras Eddie på måndag och blir sjukskriven 6 veckor. Det lär dock bli stillasittande 6 veckor för hans del då han ska operera bort sin hallux valgus på foten. Han gjorde det för 10 år sedan men den har kommit tillbaka. Så jag får två att ta han om här hemma.

Till helgen kommer pappa på blixt visit då han ska köra hem en bil från Halmstad och nästa helg kommer mamma och Jacke, så tre helger i rad med familjen är inte helt fel!!

Lev o må!


Tuva 7 månader!


Bild tagen av fina-Stina som vi också hade turen att träffa


Snyggingar! (Copyright Stina W) ;)