Vet man inte ska klaga på värmen men nu gör jag banne mig det. Skulle inte klaga om jag inte vore småbarnsförälder utan då skulle jag nog snarare ligga ute och pressa och komma ett steg närmare malignt melanom. Det är stört omöjligt gå ut med Tuva då det inte hjälper att stå i skuggan då hon ändå svettas som en tok och ändå rinner bort så jag fortsätter vara mitt vinterbleka jag ett tag till. Imorgon ska det regna (jippi, då slipper man ha dåligt samvete för att man håller sig inomhus). Ska försöka baka om Tuva tillåter men det kan bli svårt då hon blivit så nyfiken och otålig på sistone så det duger inte att ligga i babygym eller babysitter utan ska helst stå i knät och vara med så det blir nog inte länge tills vi investerar i en gåstol. Då hon är så nyfiken och behov av att bli sysselsatt är det inte lättaste att få tid till så mycket annat vilket inkluderar att uppdatera bloggen men gör mitt bästa för att hålla er nära & kära uppdaterade.

Firade midsommar i Åre i goda vänners lag. Hade otur med vädret (men ska inte klaga då det var betydligt mer Tuva-vänligt) men det gjorde inget då vi mös på i stugan med bastubad och sällskapsspel. En dag var jag, Cissi och Patrik på tur med Islandshästar vilket var galet skoj. Lite träningsvärk bara, haha. Bildbevis nedan. Jens och Eddie hyrde cyklar och körde downhill en dag medan vi andra nöjde oss med en tur med kabinbanan upp till Åreskutan. Resan till och från Åre gick finfint, Tuva skötte sig exemplariskt.

I måndags var det dags för 3 månaders vaccineringen. Det gick toppen men det gjorde lite ont i mammahjärtat se lilltösen sin få två sprutor i benen. Hon blev lite grinig på kvällen men ingen feber vad det verkade som. Hon sov lite extra länge på natten men det har hon nu gjort en tid *peppar peppar* vilket är jätteskönt. Det innebär dock att hon sover mindre på dagen men ack så skönt att hon sover mellan 5-8 h i sträck på natten. Vågen visade 7140 g och 65,1 cm. Vuxit nästan 5 cm och gått upp 1,1 kg på 5 veckor... shit vad det måste kännas växa så fort. 

Eddie började om att jobba i veckan efter 3 veckors semester. Vilken skillnad det är att vara två att ta han om lillfisen våran och mycket roligare. Nu jobbar han "bara" 3 veckor (minus denna) sen väntar 5,5 veckor semester. LÄNGTAR!!!


Jag & Sauta


Patrik & Cissi


Utsikt över Åresjön från lägenheten som vi hyrde av mitt jobb.


Utsikt från balkongen mot Åretorg. Toppenläge.


Lite snö kan man skymta på toppen


Taget från kabinbanan upp mot toppen på Åreskutan


Midsommarfina


Sötnöten som blev 3 månader på självaste midsommarafton


Blott 5 dagar gammal.


Minigolf på Holiday Club


Till dem som påstår att män inte kan göra två saker samtidigt ;)


2 månader gammal!