Tog en välförtjänt sovmorgon då jag skulle infinna mig hos barnmorskan först kl.13:30. Bakningen igår tog nog på krafterna :)
Barnmorskemottagningen jag går till, Vasamamma, ligger vid Hötorget (Korsningen Kungsgatan/Sveavägen) Valde det stället då det ligger nära jobbet och som känt är det rätt mkt spring till bm så det har varit toppen att ha så nära. Nu då jag däremot inte jobbar längre kändes det lååångt att åka in dit men vad gör man inte för lilla pyret.

Allt såg bra ut. magen hade vuxit 1 cm och jag följer nu min kurva bra efter att ha legat lite under den. Vågen visade -0,7 kg sedan sist blev först lite orolig då det borde gå åt andra hållet men det är inga konstigheter då jag kan varriera flera kg per dag känns det som :) Vikten är inget jag ägnat en tanke åt under graviditeten men visst är det skönt att inte ha en massa extrakilon att släpa runt på. Totalt har jag nu gått upp 7,5 kg men mer lär det bli dessa sista dagar/veckor.

Fick ett väldigt mystigt brev med posten, ja eller rättare sagt innan posten om så hörde jag hur någon sprang i trapphuset. Tror brevet var liknande "Nigeriabrev" eller vad de nu heter som var på tapeten för ngr år sedan. Hursomhaver så var det en avlägsen släkting, Peter Ljungwe, som gått bort och lämnat mig som arvinge. Just det ja...min mans släkt på faderns sida är nååågot begränsad då det endast finns 9 st Ljungwe i världen och ngn Peter har då aldrig funnits. Nice try! Men inte skulle det suttit fel med 15,000,000.00 US dollar :)

Nu ska jag hacka lite grönsaker inför kvällens middag som består av tacos. Vi kör onsdagsmys istället för fredagsmys, perfekt nu då man är ledig, då kan man vända och vrida på tider och dagar lite hur man vill. Gäller passa på då man inom kort inte kommer ha den möjligheten längre.