Nu är Eddie inne på sista jobbveckan innan 5,5 veckors lång semester/föräldraledighet tar vid. Ska bli sååå skönt kunna mysa alla tre i sängen på morgon utan att bry sig om tid och rum. Vi bilar norröver supertidigt på lördagsmorgon för att förhoppningsvis vara framme vid middagstid. Svärmor och svärfar åker norröver med motorcykel på fredag för att också komma till mor och far under lördagen.

Vi har stött och blött om vi ska döpa Tuva eller ej då det känns svårt få till det då vi har närmaste släkten på två håll. Skulle vara superkul om Bengt, som döpte mig och vigde oss, kunde göra det men då framförhållning inte är min/vår starka sida alla gånger så blir det lite svårt. Vi kommer nu "bara" ha en namngivningsfest istället. Passa på då Tuvas farmor och farfar är på besök så är vi de flesta samlade. Då jag aldrig varit på en namngivningsfest så måste jag nu googla lite så vi vet vad vi ska göra :) Har någon tips så dela gärna med er.

Vi stannar ca 2 veckor i norr sen lite ledig här i storstan sen bär det iväg till Berlin i mitten på augusti. Fick tips av Maria om bra lägenhetshotell vilket nästan är ett måste med en liten en. Här ska vi bo. Ska bli jättespännande se Berlin då ingen av oss varit där tidigare. Sen ska jag damma av skoltyskan, får se hur det går :)

Jag har börjat träna inför midnattsloppet (1 mil) som går av stapeln den 13:e augusti. Bra ha ett mål att träna mot så det blir lättare att motivera sig. Det är lite knappt om tid så Eddie har tagit fram ett träningsprogram som är ngt tufft men det går bra än så länge *peppar peppar*. Unnade mig ett par nya löparskor och träningskläder så det blir lite roligare då man ska släpa sig ut.

Annars rullar allting på, Tuva växer så det knakar. Det händer så mycket hela tiden. Hon jollrar och skrattar, sååå himla mysigt att hänga med henne på dagarna. Helt fantastiskt att man får den möjligheten.

Nu ska jag börja knåpa ihop en packlista, det är en hel del saker som ska med och det mesta är Tuvas. Resan till Åre gav oss en bra hint om vad vi ska lägga krut på så det ska nog inte vara alltför stora problem.


Eddie & Tuva på Fredriks inflyttningsfest förra helgen. Tur kåporna
följde med för dem behövdes :)